Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
PAUL EMOND: MALAGA - KORTÁRS DRÁMA A KAZÁN ISTVÁN KAMARASZÍNHÁZ ELŐADÁSÁBAN
Fészek Művészklub - Fészek Művészklub Kupolaterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.3 / 10) - 5634 értékelés alapján
  Leírás
Dráma-keresztmetszet A Kazán István Kamaraszínház előadásában Magyarországon elsőként

A darab a belga író azon világszemléletét tükrözi, mely nem a mindenható pénzt, jólétet, hanem az embert és párkapcsolati problémáinak megoldásra váró feladatait helyezi művei középpontjába, meghökkentő fordulatot hagyva a végükre. A helyszín egy vasútállomás váróterme. Egy házasságukat megmenteni akaró pár, egy válni készülő férfi és egy szingli nő múltját, jelenét és az abból következő lehetséges jövőjét ismerhetjük meg. A darab attól válik izgalmassá, érdekfeszítővé, hogy miközben egy teljesen más kultúrát ismerhetünk meg, az alapvető emberi problémák, kiútkeresések mégis azonosak a mieinkkel. BARAT (Astrid férje): VÉG ANDRÁS ASTRID (Barat felesége): MAJOR BEA FLAMBARD (a félig elvált férfi): Homonai István mv. (Lángos) AMANDA (a szingli nő): DOMBRÁDI ALINA Fordította: KÁROLY JUDIT Zene: KÁRER LÁSZLÓ, L-FLY MUSIC Dramaturg-rendező: KRISZT LÁSZLÓ. A Hofra ügynökség hozzájárulásával Paul Emond itthon, a kevésbé ismert Belga írók közé tartozik.
Hazánkban a Cédrus Művészeti Alapítvány - Napkút Kiadó által, Károly Judit fordításában 2014-ben megjelent könyvből készített, a Kazán István Kamaraszínház színész képző szakán, nemrég végzett fiatal színészek közreműködésével, a MALAGA című darabot,amely más és más karaktereken keresztül mutatja be a mai Belga társadalom párkapcsolati problémáit, letisztítva az adott karaktereket, jellemeket, mindkét darabban "meghökkentő" fordulatot hagyva a végére. Paul Emond darabjaiban áttöri a felszínen tapasztalható "jóléti" társadalmat, legmélyére ásva mutatja be a mai Belga társadalom "mélylélektani" párkapcsolati problémáit. A két darab az író azon világszemléletét tükrözi, mely nem a mindenható pénzt, anyagi jólétet, hanem az EMBERT, s annak párkapcsolati problémáinak megoldásra váró feladatait helyezi darabjai XXI. század központjába.  
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

A Fészek Művészklubban csak nyomtatott jeggyel tudnak beengedni az előadásra.
  Cím
  Hogy tetszett?