Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JAZZY TOWER: KOZMA ORSI QUARTET
Margitszigeti Víztorony Kerengő

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.2 / 10) - 627 értékelés alapján
  Leírás
Kozma Orsi Quartet Jazzy Tower-koncert

A Kozma Orsi Jazz Quartet 2008-ban alakult, színesítve az énekesnő palettáját, és ugyanebben az évben már meg is jelentették első albumukat, a Hide and seek-et, mely azonnal Fonogram-díj jelölt lett, 2010-ben Japánban is megjelent. 2009-ben a Jazzy dalverseny különdíját, 2010-ben a Pécsi Fringe Fesztivál szakmai díját nyerte el. Kozma Orsi a hazai zenei élet egyik legsokoldalúbb, egyedi hangú és korát meghazudtoló zenei világgal rendelkező fiatal énekesnője.  Az elmúlt évek hazai jazz életének meghatározó tagja. Az energikus művész a Jazz+Az és a Cotton Club Singers sikerei után szóló karrierbe kezdett. Orsi 15 éve sikeres a zenei pályán, ez idő alatt több mint 100 lemezen dolgozott közreműködőként, megannyi slágert énekelt számos formációval, több musical főszerepet játszott el, és számtalan hazai, illetve külföldi klubban, fesztiválon, eseményen vett részt Európa-szerte.  Cseke Gábor jazz-zongorista, számos kitűnő jazz-formációnak és produkciónak meghatározó zongoristája, több esetben zeneszerzője; Kozma Orsi zenekarában 2007 óta játszik. A Magyar Rádió tehetségkutató versenyeinek rendszeres zongorakísérője, művészeti vezetője. 2008-tól a Kodolányi János Jazz Főiskola zongoratanára. Hárs Viktor 15 évesen kezdett nagybőgőzni, valamint basszusgitározni. 1985 és 1988 között elvégezte a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola klasszikus és jazz-bőgő tanszakait, majd több mint 30 országban játszott. Zenélt szinte valamennyi ismert magyar jazz-zenésszel, valamint számos külföldivel, több zenekarnak is tagja jelenleg. 1993 óta az egyik legfoglalkoztatottabb bőgős, basszusgitáros Magyarországon, 2003-ban Artisjus-díjat kapott. Pusztai Csaba általános iskolás korában kezdett ütőhangszeren tanulni, majd a középiskolában irányult figyelme a jazz, a kortárs és a világzene felé. 2000-ben felvételt nyert a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazzdob szakára, ahol tanárai Kőszegi Imre, Nesztor Iván és Zsoldos Béla voltak. Jazzdobosként és latin ütőhangszeres játékosként egyaránt foglalkoztatott művész, de vendégeskedik klasszikus és kortárs zenei eseményeken is. Több zenekarban is közreműködik, illetve állandó tagja a Csapdlecsabi zenekarnak. Kozma Orsi: ének
Cseke Gábor: zongora, billentyűs hangszerek
Hárs Viktor: bőgő, basszusgitár, baritongitár, vokál
Pusztai Csaba: dobok, ütőhangszerek  
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Hogy tetszett?