Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JAZZY TOWER: SZŐKE NIKOLETTA QUARTET
Margitszigeti Víztorony Kerengő

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.2 / 10) - 630 értékelés alapján
  Leírás
Szőke Nikoletta Quartet Jazzy Tower-koncert

Szőke Nikoletta, a Junior Prima-díjas jazzénekesnő 2002-ben kezdte zenei tanulmányait az ismert és elismert magyar jazzénekes, Winand Gábor növendékeként. Alig fél évvel az első énekóra után már a Magyar Rádió 6-os Stúdiójában koncertezett, melyet élőben közvetítettek országszerte. 2005 januárjától klasszikus énekórákat Bikfalvy Júlia tanárnőtől, akinek a szárnyai alól olyan művészek kerültek ki, mint például a világhírű szoprán énekesnő, Rost Andrea. 2005 júliusában megnyerte a mezőny legfiatalabbjaként a híres Montreux Jazz Festival által meghirdetett, többfordulós Shure Montreux Jazz Voice Competition első díját és a közönségdíjat, melyre az egész világról több száz harminc év alatti énekes nevezett. Ennek a győzelemnek köszönhetően 2006 januárjában első magyar énekesként meghívást kapott New Yorkba a 33. IAJE Konferenciára. Itt két sikeres koncertet adott a Hilton New York, valamint a Winton Marsalis vezette Lincoln Center klubjában, a Dizzy's Clubban. 2006-ban Lakatos Ablakos Dezső jazzművészeti ösztöndíjat kapott, melyet évente három, harminc év alatti zenésznek ítélnek oda az egész országból. 2006 júniusában befejezte a konzervatóriumot, ettől kezdve teljesen a zenész létnek szentelte magát. 2008 októberében megjelent debütáló lemeze Golden Earrings címmel a Gramy Records gondozásában, 2009 januárjától pedig már a japán Atelier Sawano művésze, mely kiadó gondozásában megjelent Japánban a második lemeze 2009. január 17-én A Song For You címmel. 2009. március 20-án megjelent Japánban Golden Earrings című lemeze is, majd a két lemez akkora sikert aratott a szigetországban, hogy két hónappal később mindkét korong megjelent az Egyesült Államokban is. 2010-ben kiadója öt lemezre szóló szerződést kötött vele, mely szerződés értelmében megjelent február 26-án Japánban az első lemez, a My Song. Ezzel egy időben meghívást kapott zenekarával, a Szőke Nikoletta Quartettel (melynek tagjai egytől-egyig világszerte elismert mesterei hangszereiknek) Tokyo legpatinásabb klubjától, a Cotton Clubtól lemezbemutató turnéra, ahol hat nagysikerű koncertet adtak. 2010 augusztusában a tízszeres Grammy-díjas világsztárral, Bobby McFerrinnel énekelt duettet a művész budapesti koncertjén, valamint Dés László dalestjén meghívott vendégként a szerző műveit adta elő. 2011 februárjában megjelent negyedik lemeze, a Shape of My Heart. Ez az album a kiadó Best-selling albuma lett 2011-ben. 2012 februárjában megjelent ötödik lemeze Inner Blaze címmel. Tagok:
Szőke Nikoletta – ének
Szakcsi Lakatos Róbert – zongora
Barcza Horváth József – nagybőgő
Juhász Márton – dobok
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Hogy tetszett?