Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BARBELO, AVAGY KUTYÁKRÓL ÉS GYEREKEKRŐL: MU SZÍNHÁZ - FÜGE PRODUKCIÓ
FÜGE - Függetlenül Egymással - Szerb Kulturális Központ

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.6 / 10) - 505 értékelés alapján
  Leírás
"Semmim sem hiányzik. Semmim se hibádzik. A halál mégis közömbös. Nem olyan szörnyű. És nem fáj olyan nagyon. Akkor, amikor megtörténik. Csak a gyerekem, ő hiányzik borzasztóan."

Milena egy kis kőfalon ül. Sírva cigarettázik. A fal egyik felén a halál, ahova tartott, de valamiért nem oda került; másik oldalán az élet, amit elutasított. A házak és a park, ahova az emberek a kutyáikkal és a gyerekeikkel járnak. Mind keresnek valamit. Valami kapaszkodót. A minduntalan elvetélő mostohaanya saját gyereket akar. A négy gyermekét a háborúban elveszítő asszony kutyáit hiszi fiainak. A visszataszító külsejű besúgó rendőr anyja szintén kilépett az életből. A hatalommániás, karrierista politikus paranoiával küzd. Nem érdekli senki, aztán egyszercsak ő sem senkit.

Van-e esélye az otthagyott kisfiúnak megszeretni az életet és bárminemű normális emberi kapcsolatot kialakítani? Találhat-e megnyugvást a háborgó lélek az öngyilkosság után?

Erdeős Anna a Kaposvári Egyetem színész, majd az SZFE bábrendező szakán szerzett diplomát. 2012-ben rendezte meg Wajdi Mouawad Futótűz című darabjának magyarországi ősbemutatóját Udvaros Dorottya főszereplésével; 2013-ban pedig a Katona József Színház mutatta be diplomamunkáját: David Grieg Szentivánéj című darabját - szintén Magyarországon először - Pelsőczy Réka és Kocsis Gergely főszereplésével. Író: Biljana Srbljanović
Fordító: Potoczki Klára
  Szereposztás
Milica 
Tánczos Adrienn 
Mila 
Spolarics Andrea 
Milena 
Stork Natasa 
Dragan 
Végh Zsolt 
Drago 
Gőz István 
Zoran 
Szolár Tibor 
Marko 
Kardos Róbert 
Kutyás nő 
Fekete Györgyi 
  Stáblista
Rendező 
Erdeős Anna 
Dramaturg 
Perczel Enikő 
Zene 
Mátrai Péter 
Látvány 
Ondraschek Péter 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a Jurányiban okostelefonon is bemutathatod a jegyet, vagy az is elég, ha bemondod a vásárlásnál használt email címet/nevet, esetleg felmutatod a vásárláshoz használt bankkártyát.
  Hogy tetszett?