Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
LUMIÉRE
Budapest Music Center - Budapest Music Center_

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Matei Ioachimescu fuvolaművész és Cătălina Butcaru zongoraművész koncertje.

Matei Ioachimescu fuvolaművész, korosztályának egyik legkifinomultabb muzsikusa a Bécsi Zeneművészeti Egyetemen végezte tanulmányait Barbara Giesler vezetésével, majd tudását Pierre-Yves Artaud és Heid Indermühle kurzusain tökéletesítette. A bukaresti George Enescu Filharmónia tagja volt, jelenleg Bécsben él. Nemzetközi zenei versenyek gyakori meghívott zsűritagja, Ausztriában, Japánban, Romániában és Horvátországban tart worshopokat. Különösen gazdag  európai és ázsiai koncertfellépéseinek száma.  Cătălina Butcaru 16 évesen már szintén a Bécsi Zeneművészeti Egyetemen hallgatója, ahol tanárai Jürg von Vintschger és Meira Farkas voltak. Zenei tudását 2006-ban a Grázi Zeneművészeti Egyetemen tökéletesítette Alexander Satz vezetésével, majd neves zenészek, mint például Dmitrij Baskirov mesterkurzusain vett részt. Az évek során, szólókoncerteken, kamarakoncerteken lépett fel, valamint jelentős színpadokon és együttesekkel koncertezett, amelynek állomásai: Ausztria, Olaszország, Németország, Nagy Britannia, Franciaország, Spanyolország, Luxemburg, Magyarország, Hollandia, Törökország, Bulgária és Románia. Közreműködik:
Matei Ioachimescu - fuvola
Cătălina Butcaru - zongora Műsor: Claude Debussy: Egy faun délutánja
Andre Jolivet: Chant de Linos
Vasile Jianu: Prelúdium és Rigaudon
Jules Mouquet: Pán fuvolája
Bartók Béla: Román táncok
Francois Borne: Carmen fantázia
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?