Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

BORDÓ SÁRKÁNY RÉGIZENE REND
Marczibányi Téri Művelődési Központ - Marczi -Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
BORDÓ SÁRKÁNY RÉGIZENE REND Középkori világzenei koncert

A Bordó Sárkány középkori, elsősorban XI-XVI. századi világi zenét játszik. Repertoárjukban felcsendülnek magyar, macedón, németalföldi, provanszál, spanyol, francia dallamok, valamint a középkor zenei stílusjegyeiből, dallamvilágából építkező saját szerzemények is. A koncertjeiken fergeteges hangulatot teremtő „Sárkányok” hangszerek sokaságán játszanak: magyar, román, német és skót dudákon, ír és barokk furulyákon, középkori sípokon, hegedűn, tamburán, citerán, kobzon és dobokon. A fiatal, dinamikus csapat számos hazai és nemzetközi fesztivál visszatérő vendége. A koncert helyszíne jó idő esetén az Aventinus udvar, a művelődési központ szabadtéri belső kertje. (Rossz időben zárt térben tartjuk meg a koncertet.)
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Marcziban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
1022, Marczibányi tér 5/a Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?