Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
S.NAGY ISTVÁN EMLÉKEST
Syma Sport és Rendezvényközpont

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.6 / 10) - 116 értékelés alapján
  Leírás
2015. május 8-án 20-kor kerül megrendezésre a SYMA Csarnokban az S.Nagy István emlékest.

S. Nagy István magyar dalszerző, EMeRTon-díjas dalszövegíró, aki hat évtizedes pályafutása során Magyarországon a legtermékenyebb slágergyáros volt. Haláláig írt dalokat feleségének Csongrády Katának, de számos slágert írt másoknak is. Többek között olyan legendáknak mint az Omega, Máté Péter, Koncz Zsuzsa, Edda, Kovács Kati és a Hungária. Olyan legendás dalokat köszönhetünk neki mint a Most élsz, Árva fiú, Kell hogy várj, Csavard fel a szőnyeget és a Szóljon hangosan az ének. Az emlékesten fellép: Aradszky László, Balássy Betty - Varga Feri, Csepregi Éva - Végvári Ádám, Csongrádi Kata, Gáspár Laci, Kökény Attila, Luigi, Majsai Gábor,  Oláh Ibolya, Pál Dénes, Soltész Rezső, Szabó Anita, Varga Viktor, Wolf Kati és Zalatnay Sarolta  
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1146, Dózsa György út 1. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?