Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
VÁCZI ESZTER QUARTET
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A koncerten a zenekar legutóbbi albumuk, a Belső tenger anyagából játszik.

A lemez tizenegy szerzeményt tartalmaz, melyeknek szövegét Eszter írta, a zenéket pedig Gátos Iván, Schneider Zoltán és Eszter komponálta. „Váczi Eszterék harmadik stúdióalbumát hallgatva olyat kapunk, amire manapság legtöbbünknek szüksége van: nyugalomban eltölthető időt. Eszter egyedi, simogató hangszíne a mai napig elvarázsolja a hallgatót, és zenésztársaival leválasztja a világ zajától, hogy legyen érkezése elmerengeni végre a saját dolgain, ringatózzon a saját belső tengerében.” (Zelencsuk Gréta, jazzma.hu) Közreműködik: Váczi Eszter - ének
Gátos Iván - zongora
Schneider Zoltán - gitár
Gátos Bálint - basszusgitár
Gyenge Lajos - dob Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni, mert ülőhelyet csak így tudunk biztosítani! Tel: (+36 1) 216 7894.
  Stáblista
Zene 
Váczi Eszter Quartet 
Zene 
Váczi Eszter Quartet 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?