Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MICHAEL FLEINER SEPTETO INTERNACIONAL (CU/MEX/F/HU/CH)
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Igazi, vérbő, forró és izgalmas muzsika, a latin jazzre jellemző gazdag ritmikával, dúsan áradó ütemekkel, magukkal ragadó fúvósokkal.

A Septeto Internacional, azaz a „Nemzetközi Szeptet” valóban nemzetközi produkció. A kitűnő svájci-francia zongorista és zeneszerző, Michael Fleiner régóta dédelgetett álmát valósította meg a kétezres évek elején, amikor hat zenésztársával együtt megalapította a kubai-svájci-olasz-magyar zenekart. A jazz és a tradicionális kubai zene iránt egyaránt elkötelezett tagság fő célja, hogy az afro-kubai tradíciót ötvözze a latin és a modern jazz megoldásaival. Közreműködik: Michael Fleiner - zongora, zenekarvezető, kompozíciók
Juan Munguía - trombita, szárnykürt
Gerry López - tenorszaxofon
Michael Joussein - harsona
Balázs Péter - nagybőgő
„Mambi” Argüelles Puey - konga
Jean-Baptiste Baldazza - dob Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni, mert ülőhelyet csak így tudunk biztosítani! Tel:(+36 1) 216 7894.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?