Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
TAKE THE MOL TRAIN: JEF NEVE - „ONE” - SZÓLÓALBUM BEMUTATÓ TURNÉ (B)
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
„Az új Toots Thielemant Jef Neve-nek hívják és zongorázik.” John Schoorl, De Volkskrant (NL), February 2015

„Neve ott van a legjobb új generációs európai jazz zongoristák között, mint például Michael Wollny, Gwilym Simcock, Iiro Rantala, és Stefano Bollani. Klasszikus és kortárs jazz kontextusban egyaránt otthonosan mozgó, jellegzetes, erősen ellenpontozó stílusa olykor túláradó, másutt gyengéd, improvizációi kristálytiszták. .... A One egy kicsit visszafogottabb, és természetesen sokkal bensőségesebb, mint néhány korábbi munkája. A különböző európai stúdiókban (többek között a belga La Chapelle és Blue Tree, illetve a londoni Abbey Road) 13 napos maraton során rögzített anyag Neve saját kompozíciót és Billy Strayhorn Lush Life és Joni Mitchell A Case of You című darabjainak finom változatait tartalmazza. Ez a remek album a kiemelkedő improvizációs tehetségű Neve rangját még magasabbra emeli”. A zongorista-zeneszerző Jef Neve (1977) a leuveni Lemmensinstituut hallgatójaként 2000-ben jazz és klasszikus zongora szakon is „Master of Music” minősítéssel diplomázott. 2001-ben felvette a kamarazene szakot, amelyet „cum laude” minősítéssel végzett el. Ezt mesterkurzusok követték olyan művészeknél, mint Brad Mehldau, Martial Solal, Lew Tabackin, Billy Hart, Bill Carothers, Kenny Werner, Bruce Barth. Az első néhány évben Jef szabadúszó művészként játszott a legkülönfélébb formációkban: komolyzenei együttesekben, popzenekarokban, színházi produkciókban és a Flamand Filharmonikus Zenekar szólistájaként, Michel Tilkin vezényletével. A Pascal Schumacher - Jef Neve Quartettel, mellyel két CD-t is rögzített, 2004-ben elnyerte az avignoni Tremplin Jazz első díját. 2008 óta Jef Neve karrierje már teljes egészében a nemzetközi színtéren zajlik. Úgy szólóban mind a Jef Neve Trióval sikeres turnékat tett Dániától Ausztráliáig, Kanadától Japánig. A Jef Neve Trio 2008-ban a holland-flamand LOW Fesztivál keretében sikeres koncertet adott Budapesten, a Trafóban. Turnéi között Jef filmekhez és TV sorozatokhoz ír zenét, illetve klasszikus zongoradarabokat komponál. Gyorsan emelkedő jazzművészi pályájával párhuzamosan Jef kapcsolata a klasszikus zenével is aktív maradt. 2012-ben Liebrecht Vanbeckevoort zongoristával duóban egy „klasszikus és jazz” projektet hoztak létre, melynek „Ha Mozart és Monk testvérek lettek volna” című programjával 2012-13-ban nagy sikerrel turnéztak. 2014 októberében jelent meg Jef Neve első szólóalbuma One címmel, a mostani koncert az ezt bemutató világkörüli turné magyar állomása.  Közreműködik: Jef Neve - zongora Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni, mert ülőhelyet csak így tudunk biztosítani! Tel: (+36 1) 216 7894.  
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?