Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
GOETHEJAZZ: MELANOIA (D,NZ)
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A kvartett a rangos Enja kiadónál idén megjelent második albumuk, a Labyrinth anyagát mutatja be.

Közreműködik: Hayden Chisholm - szaxofon
Achim Kaufmann - zongora, Fender Rhodes
Ronny Graupe - gitár
Dejan Terzic - dob A kvartettet 2012 nyarán alapította a zeneszerző, dobos Dejan Terzic, az európai jazzvilág igen keresett ütőse, aki az elmúlt 15 évben száznál is több felvételen működött közre és folyamatosan koncertezett nemzetközileg elismert művészek társaságában. 2014-ben Dejan Terzic megkapta a tekintélyes német ECHO JAZZ díjat, a legjobb hazai dobos kategóriában. Hayden Chisholm szaxofonossal, Achim Kaufmann zongoristával és Ronny Graupe gitárossal – egytől egyig a nemzetközi jazz színtér hosszú évek óta jól ismert alakjaival – a német jazz igazi „all-star” csapatát hozta létre Terzic. A Melanoia zenéjének bonyolult szerkezetű és szabad formái álombeli tájakat, ábrándokat, vagy éppen rémálmokat jelenítenek meg. A négy erős zenei egyéniség e mélyről jövő és megfoghatatlan álombéli struktúrák és alakzatok között lebegve formálja rendkívül eredeti kompozícióit. Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni, mert ülőhelyet csak így tudunk biztosítani! Tel: (+36 1) 216 7894.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?