Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
FUTÓBOLONDOK
Vidám Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Futóbolondok vígjáték

Ha egy színésznő titokban elmegy a volt kollégájával színházba, ez még nem elég nagy ötlet egy fergeteges vígjátékhoz! De ha ez a színésznő egy tekintélyes pap felesége, a volt kolléga pedig történetesen egy szabadságos katona, ráadásul ez az őrületesen pörgő vígjáték 1944 - ben a II. Világháború idején játszódik Angliában, már kezdjük érezni, hogy valami nagyon izgalmas, szórakoztató helyszínt és sztorit eszelt ki a vígjátékok nagymestere Philip King!

A "Futóbolondokban", ahogyan a címe is mutatja, valóban nem áll meg senki egy pillanatig sem! Hogy időnként négy papi talár rohangászik a middlewicki paplakban már nem is tűnik fel senkinek a savanyú álszent Skillon kisasszonyon kívül. Talán majd Ida a minden lében kanál szobalány megoldja az egyre sűrűsödő problémákat, hacsak a német katonaszökevény nem hiúsítja meg a terveit! És hogy melyik az igazi pap a négy közül, azt a végén már tényleg csak a JóIsten tudja megmondani! De hogy mi ezalatt odalenn a nézőtéren megszakadjunk a röhögéstől, ahhoz fenn a színpadon a színészeknek nagyon "komolyan" kell játszani. Hogy sikerül- e nekik? Csak tessék megnézni a szereposztást!
És stílszerűen Futás!!! A Vidám Színpadra!
  Szereposztás
Színész 
Balázs Andrea 
Színész 
Götz Anna 
Színész 
Böröndi Tamás 
Színész 
Végh Judit 
Színész 
Beleznay Endre 
Színész 
Salinger Gábor 
Színész 
Cs. Németh Lajos 
Színész 
Straub Dezső 
Színész 
Straub Péter 
Színész 
Hábermann Lívia 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. A Vidám Színpadnál elég, ha bemutatod a jegyed okostelefonon vagy bemondod a neved a pénztárban - kérjük, ehhez időben érkezz!
  Cím
  Hogy tetszett?