Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SZERELMEM, SÁRDY - CERVINUS TEÁTRUM
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Szerelmem, Sárdy A Cervinus Teátrum előadása Operett egy felvonásban

Történet egy eltitkolt szerelemről, az életen át tartó rajongásról és egy fiatal művész magára találásáról. Egyszereplős, egyfelvonásos operett, amely Sárdy János 20. századi híres bonviván életének nagyobb állomásait és legszebb dalait mutatja be egy nagymama titkos naplóján keresztül. Közben átható képet kapunk a múlt századi asszonysorsról, és hogy a rohanó világunkban mennyire nem hallgatjuk meg egymást. Író: Meskó Zsolt Rendező: Harangi Mária Előadó: Derzsi György   Cervinus Teátrum: Szarvason 1897-től zajlott a színházi élet a nyári színkör faszínházában, mely sajnos 1950-ben megszakadt. A szarvasiak úgy gondolták, hogy újra életre keltik a hagyományt, így 2000 januárjában alakult meg, a „régi-új” színház. Rátaláltak saját, egyedi útjukra és 2004-től fölkarolták a szlovák nemzetiségi színjátszást is. A Cervinus Teátrum immár egy olyan átfogó színházi rendszert jelenít meg, mely figyelembe veszi úgy a nemzetiségi színjátszást, mint a város és közvetlen környezetének kulturális igényeit. szerelmemsardy.blogspot.hu Együttműködő partnerünk a Magyarországi Nemzetiségi Színházak Szövetsége. www.bethlenszinhaz.hu www.nemzetisegiszinhaz.hu szerelmemsardy.blogspot.hu
  Szereposztás
Előadja 
Derzsi György 
  Stáblista
Író 
Meskó Zsolt 
Rendező 
Harangi Mária 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?