Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
AZ ÉGIGÉRŐ FA - MÁRKUSZÍNHÁZ
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Az égigérő fa A MárkusZínház előadása az ESZME produkció szervezésében Benedek Elek nyomán

Az öreg király egyetlen leányát hirtelen forgószél ragadja el. Az egész birodalmat nyeri el, aki visszahozza és még a kezivel is számolhat, de számtalan herceg, lovag veszik oda a feladatban. Jánoska az egyetlen, aki a háromfejű sárkányt legyőzve hazaviheti Gyöngyvirág királykisasszonyt. A király boldog, halni sincs már kedve, hisz minden jó véget ér. Játékidő: 45 perc Ajánlott gyerekeknek és az őket kísérő felnőtteknek. Szereplők: Vajda Zsuzsanna, Pilári Gábor Zenél: Pilári Áron / Pilári Lili Eszter. Az előadás után varázssüti és kézműves foglalkozás várja a gyerekeket. „A MárkusZínház 23 éve sikeresen működő bábszínház. A repertoárunkba tartozó előadások mind szabadtéren, mind kőszínházban játszhatók. A színházunk létrejöttében meghatározó szerepe volt annak, hogy – a 80-as évek vége felé – kiléptünk az állami bábszínházi keretek közül és külföldi tanulmányútra indultunk, hogy betekintsünk az európai bábszínházi életbe, jobban megismerjük a tradicionális bábjátékokat és az új utakat kereső bábművészek munkáit, alkotásait.  Feladatunknak tartjuk:   - közvetíteni a mese üzenetét a jelenkor embere számára. Magyar klasszikus írók által alkotott művekből, a magyar népmesekincsből választunk témát előadásainkhoz.
 - megidézni a régi mesemondók idejét, és a politizáló-szókimondó vásári bábjátékost 
 - kapcsolatot keresni a társművészetekkel, együtt alkotni napjaink kortárs zeneszerzőivel,
képzőművészeivel, bábszínházi keretek között és más formában. 
 - olyan színházi előadások létrehozása, mely a család minden tagját megszólítja: pici kortól a felnőttekig kínálunk tartalmas szórakozási lehetőséget
 - Interaktív játékunkkal újjáéleszteni az együtt játszás örömét.” www.bethlenszinhaz.hu www.markuszinhaz.hu www.eszme.eu  
  Szereposztás
Színész 
Vajda Zsuzsanna 
Színész 
Pilári Gábor 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?