Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
AZ ÁLMOK VALÓRA VÁLNAK - STYLE AND PASSION DANCE
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Az álmok valóra válnak... A Style and Passion Dance előadása. Bemutató

Az álmok arra valók, hogy betörjenek a valóságba, kegyetlen hirtelenséggel belevájjanak a valóság szövetébe: energiát, fényt, eredetiséget leheljenek belé, amikor a középszerűség, a csúfság, az ostobaság sarába süpped.
Egy kislány megálmodta, hogy híres táncos lesz. Történetünk nagyon mai és valóságosan mutatja be, hogy milyen nehézségeken, buktatókon keresztül juthatunk el a világot jelentő deszkákhoz, de ha hiszünk benne, akkor az álmunk valóra válik. „A Style and Passion Dance az évek alatt kovácsolódott össze olyan emberekből, akik szívvel-lélekkel csinálják azt a csodálatos műfajt, amit táncnak nevezzük. Az elmúlt évek alatt számos nemzetközi sikert, elismerést zsebeltek be. Én büszkén odaállok azok mellé is, akik még nem profik, hiszen az ember csak akkor fejlődik, ha bedobjuk őket a mélyvízbe. Sokkal többre becsülöm azt az embert, aki nem adja fel és küzd, mint azt, aki tehetséges, de nincs meg benne a szakmai alázat" (Király Béla koreográfus) Szólisták: Kurta Gabriella, Merits Lilla, Szabados Tímea, Vellai Ivett, Klajkó Szandra, Varga Eszter, Győri Ádám, Balázs Dávid, Taba Zsolt, Hunyadi Balázs Továbbá a Style and Passion táncosai: Szabó Nikolett, Bor Klára, Simon Anna, Hluskó Anett, Lódi Erika, Bajcz Alexandra, Rigó Anna, Elek Kíra, Skoperda Nóra, 
Fábián Nikolett, Farkas Zoltán  Koreográfus: Király Béla       Az előadás a Style and Passion Dance szervezésében valósul meg, a Bethlen Téri Színház saját jegykedvezményei nem érvényesíthetők. www.bethlenszinhaz.hu
  Stáblista
Koreográfia 
Király Béla 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?