Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
UNDERWORLDS - LIZ KING - PRO PROGRESSIONE
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Underworlds Liz King és a Dancer Development Project előadása.

A darab egy normálisnak tűnő világ felszín alatti vágyaiba enged betekintést. Mégpedig oly módon, hogy szabadjára engedi a képzeletünkben megbúvó sugallatot, utat enged a kreativitásnak,  és ezáltal lehetővé teszi a belső világok folyamának felfedezését. Ezen folyamat során felszabadíthatjuk ösztöneinket, megtanulhatjuk, hogyan hagyatkozzunk rájuk, hogyan kövessük azokat, bárhová is vezetnek. A Underwords Liz King és a Dancer Development Project alkotása, melyben négy fiatal táncos, frissen kikerülvén a Bécsi Konzervatóriumból, a tánc és színház különböző regisztereinek és szintjeinek bejárására kapott lehetőséget. Az alkotási folyamat a koreográfusi instrukcióknak való alárendeltség és a saját intuíciók összhangba hozására épült. Így egyfajta kritikai diskurzusba is bekapcsolódnak a táncosok, törekedve annak a nézők felé történő interpretációjára is. Táncosok: Katharina Illnar, Piri Katalin, Katharina Senk, Agata Wierzba Koreográfus: Liz King Pro Progressione produkció This event is made possible by INTPA - INTERNATIONAL NET FOR DANCE AND PERFORMANCE AUSTRIA of Tanzquartier Wien from funds by BKA and BMEIA. www.bethlenszinhaz.hu https://hu-hu.facebook.com/ProProgressione
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?