Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
TÜNDÉRISKOLA - OLASZ ETELKA MESEMONDÓ
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Tündériskola Olasz Etelka mesemondó családi programja. Mesés játék- játékos mese

Tündérek már pedig vannak! De hol élnek? De mit esznek? Mit csinálnak? Ilyen és hasonló kérdések garmadára válaszolunk mesével, verssel. "Ám a bolttal átellenben, egy iskola állott éppen, csupa Tündér járt oda, mert ez volt a világvégi, csudálatos általános iskola!" Olasz Etelka mesemondó és Madaras Zsolt a titokzatos Csodamívessel együtt vezeti a gyerekeket Tündérország útjain.   „Vannak kapuk, amik, bár nem látszik rajtuk, egy másik világba vezetnek. Vannak kapuk, amelyek Tündérországba nyílnak. Talán a Te közeledben is van egy.” Tündér Ilona, Mondókák, Bendegúz, Altató, Mondok egy titkot, Kívánság és még sok vers, dal, képmutogató tábla, varázslatos játék segít megismerni ezt a világot. Az 50 perces tündéri műsor után kézműves foglalkozás, varázssüti és Tündér Oklevél várja a gyerekeket. „Színészként több, népmeséből készült darabban játszottam, ám mióta egy Vereckei-hágó közeli hagyományőrző jurtatáborban (sok éve) felkértek, hogy meséljek az esti tábortűznél, legkedvesebb feladatom a magyar népmesék, mondák, népdalok előadása.“ www.bethlenszinhaz.hu
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?