Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KOMPLEMENTER - ZIKKURAT
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Komplementer A Zikkurat előadása. Zene, mozgás és versek harmóniája

Kirakósdarabok – kiegészítők, ami a boldog – boldogtalan, feszült – nyugodt, élő – meghaló, rátaláló – elveszítő, megfogó – elengedő, égő – elalvó, mint a mindenség – a semmiség… és csak érez és érez és érez… Az örök kérdés, ami a világot élteti, az örök misztérium, amiből az élet születik és folyton megújul… Szól útkeresésről, annak megtalálásáról, kétségekről, belső erőről és az élet egyetlen értelméről. A Zikkurat Ábrahám Nóra és Szabó Richárd (Dj ER) együtt játéka. Az egyik fele az elektronika, a másik fele az ének és versezet, ami így alkot egységet sajátos mondanivalójával. Ez a társulás két ember, egy gondolat. Elektronika és ének, mélység és magasság, szöveg, zene, harmonikus játék.
Előfordulhatnak nyomokban fesztiválokon és különböző klubokban, valamint a független táncszínházi szcéna határvonalán a dj-ének-performansz ötleteikkel.
Idén ünneplik 3 éves fennállásukat, áprilisban jelenik meg első saját anyaguk.

Zene: Zikkurat Szöveg: Ábrahám Nóra Rendezi: Bajnay Beáta Közreműködik: Farkas Linda - kortárs zsonglőrtechnika (object manipulation juggling) www.bethlenszinhaz.hu www.facebook.com/zikkuratco www.facebook.com/magma.firetheater Fotó: Kele Judit
  Stáblista
Rendező 
Bajnay Beáta 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?