Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
TAVASZI IRODALMI GÁLA
Pesti Vigadó - Díszterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Irodalmi beszélgetések, könyvbemutatók, versszínpadi előadás szerepel a gála műsorán a legnevesebb kortárs magyar írók, költők közreműködésében.

Többek közt Ágh István, az MMA rendes tagja, Ferenczes István, az MMA rendes tagja, Karátson Gábor, az MMA rendes tagja, Kiss Anna, az MMA rendes tagja, Lászlóffy Csaba, az MMA rendes tagja, Oláh János, az MMA rendes tagja, Temesi Ferenc, az MMA rendes tagja, Tóth Erzsébet, az MMA rendes tagja és Vathy Zsuzsa, az MMA rendes tagja közreműködésével. Énekelt versek Ferenczy György, Újhelyi Kinga és Lukács Miklós előadásában lesznek hallhatóak a művek.
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?