Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KATONÁK-ÉLJENEK A ...
Csiky Gergely Színház - Szinház Stúdió

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
KATONÁK - „Éljenek a haza halottai!” A II. éves Uray-osztály zenés-, mozgás-, színészmesterség vizsga-bemutatója

A Kaposvári Egyetem Művészeti Karának Színházi Intézete és a Kaposvári Csiky Gergely Színház szeretettel meghívja Önt és kedves vendégeit a II. éves színész osztály bemutatójára. Az előadás 2015. április 16-án 19.30- órai kezdettel kerül bemutatásra a Csiky Gergely Színház Stúdiószínpadán Tér-jelmez: Sebők Júlia (Alkalmazott Látványtervező szak III. évf.) Az előadás fiatal férfiak és nők sorsát kíséri végig a sorozástól, a bevonuló bálon át, a fronton való első ütközettől, a halott katonákat hazavezénylő tábornok utolsó parancshirdetésén keresztül. A játék mozgásszínházi rendszerben jeleníti meg a sűrű rohanásban lezajlódó eseményeket, amelyeket rock-zenekari blokkok tagolnak, mint egy Brecht előadás tanulmányában. Az előadás Matei Visniec Párizsban élő román költő, eddig még be nem mutatott Requiem c. egyfelvonásos drámája és a Katonák című, közösen megalkotott forgatókönyv alapján készült. Elhangoznak a feldolgozott anyagban archív levelek az I. világháborúból, valamint Tom Waits és Hugh Laurie zenék az osztály zenekarának előadásában. Ifjak, katonák, halottak…:   Benedek Dániel , Helvaci Ersan David , Herczegh Péter, Klement Szabolcs, Mészáros Martin, Nagy Balázs, Nagy Márk, Szép Domán, Ticz András Lányok, tábori kurvák, feleségek, anyák…: Dér Mária, Dunai Csenge, Horváth Julianna, Kónya Renáta, Szabó Nikolett, Varga Bori
  Stáblista
Rendező 
Uray Péter 
Osztályvezető tanár 
Uray Péter 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Hogy tetszett?