Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KATONÁK-ÉLJENEK A ...
Csiky Gergely Színház - Szinház Stúdió

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
KATONÁK - „Éljenek a haza halottai!” A II. éves Uray-osztály zenés-, mozgás-, színészmesterség vizsga-bemutatója

A Kaposvári Egyetem Művészeti Karának Színházi Intézete és a Kaposvári Csiky Gergely Színház szeretettel meghívja Önt és kedves vendégeit a II. éves színész osztály bemutatójára. Az előadás 2015. április 16-án 19.30- órai kezdettel kerül bemutatásra a Csiky Gergely Színház Stúdiószínpadán Tér-jelmez: Sebők Júlia (Alkalmazott Látványtervező szak III. évf.) Az előadás fiatal férfiak és nők sorsát kíséri végig a sorozástól, a bevonuló bálon át, a fronton való első ütközettől, a halott katonákat hazavezénylő tábornok utolsó parancshirdetésén keresztül. A játék mozgásszínházi rendszerben jeleníti meg a sűrű rohanásban lezajlódó eseményeket, amelyeket rock-zenekari blokkok tagolnak, mint egy Brecht előadás tanulmányában. Az előadás Matei Visniec Párizsban élő román költő, eddig még be nem mutatott Requiem c. egyfelvonásos drámája és a Katonák című, közösen megalkotott forgatókönyv alapján készült. Elhangoznak a feldolgozott anyagban archív levelek az I. világháborúból, valamint Tom Waits és Hugh Laurie zenék az osztály zenekarának előadásában. Ifjak, katonák, halottak…:   Benedek Dániel , Helvaci Ersan David , Herczegh Péter, Klement Szabolcs, Mészáros Martin, Nagy Balázs, Nagy Márk, Szép Domán, Ticz András Lányok, tábori kurvák, feleségek, anyák…: Dér Mária, Dunai Csenge, Horváth Julianna, Kónya Renáta, Szabó Nikolett, Varga Bori
  Stáblista
Rendező 
Uray Péter 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!

Ha esetleg gondod volt a bejutással ebben a színházban, jelezd felénk kérlek a címen!

  Hogy tetszett?