Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
PÁTKAI ROZINA - SAMBA CHUVA
Budapest Music Center - Budapest Music Center_

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Pátkai Rozina május 26-i koncertje a BMC-ben igazán különleges programot ígér.

A Pátkai Rozina: Samba Chuva, az eddigiektől eltérő, egyedi hangvételű zenei anyag, portugál és angol nyelvű saját szerzeményekkel. Az újonnan megjelenő kislemez bemutatóján a jól megszokott ének-gitár-trombita-nagybőgő-dob felálláshoz Ávéd János szaxofonon és Tálas Áron zongorán csatlakozik az együtteshez. A korlátozott számban megjelenő, és csak a koncert estéjén megvásárolható kislemez dalait Helik Hadar, Grammy-díjas hangmérnök vezetésével rögzítette a zenekar, a dalokat Tóth Mátyás, gitáros-zeneszerző jegyzi. A portugál szövegeket a József Attila-díjas Bán Zsófia, az angol szövegeket Pátkai Marcell írta. Rozina, spanyolországi tanulmányútja miatt, ebben az évadban kevesebb koncertet ad Magyarországon. 2015-ben, második hazai koncertjének, a Budapest Music Center ad helyet. Közreműködők: Pátkai Rozina - ének
Pecze Balázs - trombita
Tóth Mátyás - gitár
Soós Márton - nagybőgő
Cseh Balázs - dob Ávéd János - szaxofon, m.v.
Tálas Áron - zongora, m.v.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?