Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
GRIMM: JANCSI ÉS JULISKA
Gózon Gyula Kamaraszínház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.0 / 10) - 101 értékelés alapján
  Leírás
VSG Kamarabalett Jancsi és Juliska JANCSI és JULISKA TáncMese Az eredeti Grimm történet alapján ezúttal is hagyományosan érthető és esztétikus táncmozdulatokkal táncművészek személyesítik meg a karaktereket!

Az új táncmesében is a minimálisra csökkentettük az agressziót, ill. rengeteg humorral, komikummal színezzük az esetlegesen félelmet keltő szituációkat! Ismét szeretnénk, hogy ne csak a gyermeknézők, de az őket kísérő felnőttek is jól szórakozhassanak!
Az első jelenetekben Jancsi és Juliska játékos és mulatságos erdei útját láthatjuk, később a Szabó Csaba képzőművész által tervezett látványos Mézeskalácsházból a mézeskalácsok alól kerül elő a boszorkány.

A gonosz asszonyság ezután persze számtalanszor pórul jár! A boszi fekete cicája a gyermekek oldalára átállva Juliskával sokszor rászedi a gonosz boszorkányt, aki a végén persze elnyeri a méltó büntetését!

Különlegesség, hogy a darabban a kemence is életre kel, hiszen egy táncművészünk bújik a tűz "lángoló bőrébe".

A darab végét vidám örömtánc zárja ám addig még sok látványossággal így egy varázsgömbbel, egy kincses ládával és más meglepetésekkel is megismerkedhetnek a nézők!
A zenei kíséret az előző darabhoz méltóan szintén klasszikus zene! Mozart, Sztravinszkij, Debussy, Rachmaninoff, Csajkovszkij, legismertebb műveinek legszebb dallamai csendülnek fel az új TáncMesében!

A Jancsi és Juliska TáncMesét elsősorban gyerekeknek, de korhatár nélkül minden érdeklődőnek szeretettel ajánljuk!

Szereplők: Annus Beáta, Vass Márta, Hankó György, Vass Sándor Gergely
Rendező-koreográfus: Vass Sándor Gergely
Rendezőasszisztens: Annus Beáta
Jelmez: Szaniszló Tímea
Díszlet: Szabó Csaba
  Stáblista
Rendező 
Petyi János 
Zeneszerző 
Kokavecz Iván 
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!