Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
EGY ÚT, EGY ÉLET...
Duna Palota

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Zenés barangolás szívben, lélekben két hangra és egy zongorára

Szereplők:
Szemerédi Bernadett és Oláh Sándor Zongorán közreműködik:
Szöginé Asztalos Enikő Jelmez:
Kanyó Janovics Erika Rendezte:
Andrási Attila Évek, évtizedek látszat-mozdulatlanságából kirajzolódó szerelemről énekelünk. A nyughatatlanul változó, mindent átható, ezerarcú, mégis önmagába visszatérő szerelemről. Az Isten tenyerén nyugvó, a hazáért szakadatlanul dobogó szerelemről. A félszeg mosolyban incselkedő, ölelésben megpihenő, az imádság szótlan erőterében ébredő, könnyben megtisztuló, otthont keresve bolyongó szerelemről. Összetartozásról, vágyról, feltétel nélküli odaadásról, megadásról, átadásról. Várakozásról. Élettől halálig. Lélektől lélekig. Istentől emberig. Amikor a távolság csak még közelebb hoz. Hogy újra és újra megtaláljuk Őt. Istent. A Hazát. Mert nélkülük nem lehet szeretni a Szerelmet. Hittel szeressen hát, ki útra kél vagy útnak enged.
Zenei válogatásunkban a világháborús évtizedek magyar sanzon- és kupléirodalmától indulva jutunk el napjaink keresztény és hazaféltő értékeket közvetítő dalaiig.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?