Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BOR PRODUCTIONS: „OOH LA LA” ÉJSZAKAI REVÜ-CIRKUSZ
Margitsziget Szabadtéri Színpad - Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Az „Ooh La La” egy lenyűgözően látványos színpadi show, mely a legsikkesebb párizsi mulatók (Moulin Rouge, Lido, Crazy Horse) érzéki világába kalauzolja a nézőket.

Bámulatos varieté-előadás kitűnő táncosokkal, valamint világhírű cirkuszi előadóművészek és artisták közreműködésével. Pazar jelmezek, lélegzetelállító mutatványok, szenzációs zenék, megindító dallamok, szép lányok, parádés kánkán és egy sármos konferanszié színész lépnek színre a különleges produkcióban. A revü-cirkusz rendezője Steve Bor, egy magyar cirkuszi család sarja, aki zsonglőrként maga is beutazta a világot, 1986 óta készít nemzetközi sikerprodukciókat Bor Productions néven – melyet Kim Bor táncos-koreográfussal együtt vezet – kabarék, hotelek, kaszinók és luxushajók számára világszerte. Az ügynökség olyan elismert, világklasszis előadóművészekkel dolgozik együtt, mint az „Ooh La La” koreográfusa, Nathan Clarke, aki a BBC The Voice műsorának, a Londoni Olimpiai és Paralimpiai Játékok záróünnepségének valamint a Take That együttes Progress nevű koncertturnéjának koreográfusa volt. Az „Ooh La La” egy felnőtteknek szóló éjszakai revü-show, érzéki cirkusz-színház, amilyen még nem volt Budapesten. A forró nyári éjszakák kihagyhatatlan attrakciója, kizárólag 16 éven felülieknek. Tánckar: Crazy Rouge (a Britain’s Got Talent 2014. évi felfedezettje) Koncepció: Steve Bor & Kim Bor
Koreográfus: Nathan Clarke Rendező: Steve Bor Producer: Bán Teodóra, Steve Bor A Szabad Tér Színház és a Bor Productions közös bemutatója. Bor Productions: A Bor Productions nevű produkciós ügynökséget Steve és Kim Bor alapította 1986-ban – kabarék, hotelek, kaszinók, luxushajók számára gyártanak látványos élő show-műsorokat világszerte. Steve Bor (Bor István) egy régi magyar cirkuszi család sarja. Szülei a II. világháború előtt működő híres utazó cirkusz, a Gazdag Cirkusz artistái voltak. Steve, édesapja nyomdokain haladva, zsonglőrszámával már gyerekként beutazta a világot. Olyan helyeken lépett fel, mint a Las Vegas-i Flamingo Hilton, a párizsi Folies Bergère, a London Palladium, a Sun City Hotel & Casino a Dél-Afrikai Köztársaságban, vagy az ausztráliai Conrad Jupiters. Kim Bor táncos-koreográfus, tánckarvezető az Egyesült Királyság egyik legjelentősebb előadó-művészeti iskolájában, a Laine Theatre Arts-ban szerzett diplomát. Táncos pályafutása alatt olyan koreográfusokkal dolgozott együtt, mint Dougie Squires, Alan Harding és Arlene Phillips. A Bor Productions családi produkciós cég kreatív csapata majd három évtizede varázsol csillogást a világ különböző színpadaira. Nemzetközi sikerprodukcióik a felhőtlen szórakozást tűzik ki célul, szem előtt tartva a művészi érzékenységet és színvonalat. Folyamatosan új utakat keresnek a szenzációsnál szenzációsabb show-k elkészítéséhez, céljuk, hogy újra meg újra kitűnjenek és felülmúlják a nézők várakozását.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?