Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
EZ VAGYOK ÉN - EGY ESTE VÁCZI ESZTERREL ÉS QUARTETJÉVEL
Katona József Színház - Katona

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(7.9 / 10) - 226 értékelés alapján
  Leírás
A jazz lehet mérhetetlenül öncélú és fárasztó, de lehet simogató és elbűvölő is. Váczi Eszter úgy énekel édes anyanyelvünkön, ahogy csak kevesen.

"A jazz lehet mérhetetlenül öncélú és fárasztó, de lehet simogató és elbûvölõ is. Váczi Eszter másodszor is bársonyos, titokzatos és okos, és nem mellékesen úgy énekel édes anyanyelvünkön, ahogy csak kevesen. " Est.hu

Így írt 2011 végén a Pesti Est újságírója a második nagylemezrõl.

Közel 7 évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy a zenekar 2002-es megalakulása után megszülessen az elsõ önálló Váczi Eszter Quartet album. Amikor Alföldi Róbert jazz quartetet keresett a Thalia Színház régi stúdiójában megrendezendõ darabjához, akkor még a budapesti éjszakában hagyományos jazz-standard feldolgozásokat játszó négyes elõadása fogta meg. És ez a találkozás egy hat évre szóló, közel 150 elõadást megérõ kapcsolat lett."Az eltelt hat év alatt erõsödött az elhatározás, hogy saját, magyar nyelvû dalokat kell írni, mert csak ezen keresztül mutathatja meg magát az elõadó igazán, ekkor derül ki, hogy ki is õ valójában." Így emlékszik vissza Gátos Iván, aki Váczi Eszter mellett a zenekar egyik alapítója. "1997-óta játszottam együtt Ivánnal a Szörp nevû acid-jazz formációban, ami egy 9 tagú zenekar, és sok évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy rájöjjek, bár nagyon szeretem, amit csinálunk, de egyszerûen elnyomva érzem magam, nem tudok ilyen hangerõ mellett kiteljesedni", mondja Eszter, aki azóta sem bánta meg, hogy valami újba kezdett. Pedig a Szörppel is elért nagyon sok mindent, innen került a hatalmas karriert befutó Jazz+Az együttesbe, itt fedezte fel õt Dés László és Geszti Péter
 
 Váczi Eszter - ének, Gátos Iván - zongora, Gátos Bálint - basszusgitár, Schneider Zoltán - gitár, Mike Zsolt - dob
 
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
1056, Petőfi Sándor u. 6. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!