Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

A DÉLCEG TESTŰ VÁROS- EGON SCHIELE LEMEZBEMUTATÓ KONCERT
Átrium Film-Színház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
"Ember vagyok, Szeretem az Életet és Szeretem a Halált" /Egon Schiele/

Egon Schiele a századforduló punkjaként borította fel az addigi képzőművészet kereteit, lázadó vonalaival vágta a szemlélő tudatába az emberi létezés alap kérdéseit. 1903-1905 írott versei, a közös emberi tudat legmélyebb rétegeibe hatolnak le. Ez a máig ható szellemi impulzus ihlette meg a ESP (Egon Schiele Projekt) csapat zenészeit. Tóth Evelin énekesnő és a Drums zenekar egykori tagjai közös produkciójukban zenét álmodtak a versekhez. Koncertjükön a tűnő pillanat végtelen súlyába, egymásba és a hallgatóságba kapaszkodva együtt repülik be ezt a csodás szellemi birodalmat. A Délceg Testű Város.
Egon Schiele lemezbemutató koncert.

Fellép: Lang András billentyű, Szkladányi András basszusgitár, Molnár Gábor dobok, Mogyoró Győző ütősök és látvány

Tóth Evelin - ének és sikítás
 
"Ember vagyok, Szeretem az Életet és Szeretem a Halált"
 
Egon Schiele a századforduló punkja-ként borította fel az addigi képzőművészet kereteit, lázadó vonalaival vágta a szemlélő tudatába az emberi létezés alap kérdéseit.
 
1903 - 1905 írott versei, a közös emberi tudat legmélyebb rétegeibe hatolnak le.
Ez a máig ható szellemi impulzus ihlette meg a ESP csapat zenészeit.
 
Tóth Evelin énekesnő és a Drums zenekar egykori tagjai közös produkciójukban zenét álmodtak a versekhez.
 
Koncertjükön a tűnő pillanat végtelen súllyába, egymásba és a hallagtóságba kapaszkodva együtt repülik be ezt a csodás szellemi birodalmat.
  Fellép: Lang András billentyű, Szkladányi András basszusgitár, Molnár Gábor dobok, Mogyoró Győző ütősök és látvány Tóth Evelin - ének és sikítás
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron.

Ha nem szeretnéd, vagy nem tudod kinyomtatni a jegyed, az Átrium Film-Színházban elég, ha okostelefonon bemutatod, vagy bemondod a jegyvásárlásnál használt nevet és e-mail címet.
  Cím
  Hogy tetszett?