Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
VIJAY IYER TRIO - JAZZ ITT!
Liszt Ferenc Zeneakadémia - Nagyterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Vijay Iyert „a legfontosabb mai zongoristának” titulálta a The New Yorker, s hozzátette, „kiemelkedően tehetséges és lenyűgözően sokoldalú”.

Az amerikai Jazzújságírók Társasága (JJA) 2010-ben hangszertől függetlenül Az év zenészének választotta, s még ugyanebben az évben Historicity című trióalbuma Grammy-jelölést kapott. Az emigráns indiai szülők gyermekeként New Yorkban született Iyer a legkülönfélébb zenekarokban játszott, köztük Steve Coleman, Roscoe Mitchell vagy Rudresh Mahanthappa mellett. A Marcus Gilmore dobossal (Roy Haynes unokája) és Stephan Crump bőgőssel életre hívott egységét a klasszikus zongorás triók modern továbbgondolásának tartják, amely rendkívül nagy szerepet szán az alaplüktetésre helyezett kifinomult ritmikai megoldásoknak, a gördülékeny improvizációknak, az érzelemgazdag, egyben gondosan kiagyalt textúráknak.

Vijay Iyer (zongora); Stephan Crump (bőgő); Marcus Gilmore (dobok) Rendező: Zeneakadémia Koncertközpont
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

A Zeneakadémiára lehetőleg kinyomtatott utalvánnyal érkezz. Ha valamiért gondot okoz a nyomtatás, ne ess kétségbe, ilyen esetben okostelefonon is be tudod mutatni a megvásárolt jegyet.
  Cím
1061, Liszt Ferenc tér 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?