Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SZABÓ BALÁZS: KÖZEL – LEMEZBEMUTATÓ KONCERT
Marczibányi Téri Művelődési Központ - Marczi -Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Szabó Balázs "Közel" - lemezbemutató gospel koncert

A hazai, kortárs gospel zenei élet egyik legjelesebb és legkedveltebb képviselője Szabó Balázs, aki a 2010-ben megjelent első lemeze (Legnagyobb Ajándék) után 2011-ben Egyetlen Út címmel jelentetett meg új albumot, majd 2013-ban adta ki 3. önálló lemezét - Váltság Válság címmel. A megjelenés napján sajtótájékoztatón mutatta be a lemez címadó dalához készített klipjét, a Lurdy Moziban. Igen nagy népszerűségre tett szert, köszönhetően fiatalos, lendületes, mégis őszinte, szívvel-lélekkel előadott dalainak köszönhetően, amelyek szövegét és zenéjét is Balázs írja. Zenei stílusát a gospel, a funky és a pop-rock jegyek ötvözése jellemzi. Lemezeit CD-n, és letöltő kártyán (download card) is megjelentette - a digitális zenehallgatást kedvelők számára.

Szabó Balázs 2014-ben is folytatta a dalok írását - ebben az évben már közzétette a Szentírás, Énekek Éneke könyve alapján - feleségének - írt "Szerelmes dal" című művét, majd februárban, a legutóbbi lemezének záródalához készített klipet "Van Élet", májusban pedig a pop-rock vonalat erősítő "Fel nem adom" című slágerét mutatta be, amelynek klipje és maga a dal is Balázs repertoárjának egyik legkedveltebb száma.

2015-ben új albummal jelentkezik Szabó Balázs, folytatva a megkezdett utat a kortárs pop-gospel zene világában. Az új lemez húsvétra készül el, "Közel" címmel. A tervek szerint a megjelenésre új videoklippel is készül a szerző és a sajtótájékoztató sem marad el. Az új kiadvány kézzel fogható változata ismét újítás lesz Balázstól, ugyanis a tokban CD + DVD lemez is lesz; a digitális zenehallgatók pedig a CD hez képest egy-két extra dalt is kapnak a letöltéskor és a letöltő kártyás vásárlás esetén.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Marcziban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
1022, Marczibányi tér 5/a Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?