Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
AZ ÉLESS-SZÍN VENDÉGE: GESZTESI KÁROLY
Petőfi Sándor Művelődési Ház, Csömör - Petőfi Sándor Művelődési Ház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(7.5 / 10) - 41 értékelés alapján
  Leírás
Az Éless-Szín vendége: GESZTESI KÁROLY Házigazda: dr. Éless Béla

Sokunk kedvence, a Színház- és Filmművészeti Főiskola elvégzése után  - 1988 – 1990-ig - a Thália Színház tagja volt. Ezt követően Hollandiában élt néhány hónapot, majd a Miskolci Nemzeti Színház, s ezt követően a  József Attila Színház társulatának művésze volt. Ezután néhány évet eltöltött a Vígszínházban, s 1998 óta szabadfoglalkozású. Egyébként a színészzenekar tagja. Számos színházi szerepben, valamint mozi- és tv-filmben láthatták. Ezen az estén sok mindent megtudhatunk róla, mesél magáról, szerepeiről. Díjai: Miskolc város nívódíja (1990)
Filmszemle Legjobb Férfi Epizódalakítás Díja (1997)
Voxcar-díj (2002)
Lions-díj (2006)
Story Ötcsillag-díj (2006, 2009) Jegyek ára: 1.500,-Ft. Helyfoglalás az érkezés sorrendjében történik. Az Éless-Szín csömöri előadásait támogatja a Csömör Nagyközség Önkormányzata.
  Szereposztás
Színész 
Gesztesi Károly 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?