Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JAZZY LIVE: BOGGIE
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Csemer Boglárka, Boggie című, csupa saját – magyar, francia és angol nyelven írt – szerzeményt tartalmazó első albuma 2013-ban jelent meg a Tom-Tom Records kiadásában.

2013 végén jelent meg Parfüm című videoklipje, a Nouveau parfum című eredeti változattal egy időben, melynek nézettsége 2014 elején a jó promóciónak és az eredeti ötletnek köszönhetően jelentősen megugrott, jelenleg több mint 30 millió felett jár. All Is One Is All címmel jelent meg második nagylemeze. Ő képviseli Magyarországot a 2015-ös Eurovíziós Dalfesztiválon Bécsben a Wars for Nothing című dalával. Az évek során már fellépett többek között Palya Beával, Fábián Julival, Tóth Viktorral, Barabás Lőrinccel, Tzumó Árpáddal és Sárik Péterrel is. Magyarországon kívül koncertezett Franciaországban, Hollandiában, Szlovákiában, Ausztriában és az Amerikai Egyesült Államokban is. Közreműködik: Csemer Boglárka - ének
Sebestyén Áron - zongora
Lee Olivér - gitár
Simkó-Várnagy Mihály - elektromos cselló
Szabó Tamás - dob Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni, mert ülőhelyet csak így tudunk biztosítani! Tel: (+36 1) 216 7894.
  Stáblista
Énekesnő 
Csemer Boglárka 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?