Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KOVÁCS ZOLTÁN TRIÓ, VENDÉG: KOÓS-HUTÁS ÁRON
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A hangzás a klasszikus zenei gyökerektől, kortárs zenei improvizációkon keresztül kalauzol bennünket a mainstream jazz világába.

Közreműködik: Kovács Zoltán - zongora
Soós Márton - nagybőgő
Cseh Balázs - dob Vendég:
Koós-Hutás Áron - trombita A zeneszerző és zongorista Kovács Zoltán által 2014-ben alapított trió tagjai számos hazai és külföldi jazz formáció és produkció résztvevői, gyakori vendégei az Opus jazz klubnak különböző együttesekkel. Repertoárjuk gerincét saját darabjaik alkotják. Hangzásuk a klasszikus zenei gyökerektől, kortárs zenei improvizációkon keresztül kalauzol bennünket a mainstream jazz világába. A koncert vendégművésze a fiatal magyar jazzgeneráció kiváló trombitása, az 1982-es születésű Koós Hutás Áron, aki kilencévesen kezdett el trombitálni, s ezt követően meg sem állt egészen a a Liszt Ferenc Zeneművészei Egyetem Jazz Tanszékéig, ahol Fekete-Kovács Kornél növendéke volt. 2008-ban megnyerte Bartók Rádió X. Országos Jazz Zenei Versenyét, a Tomsits Rudolf Jazz Trombita Tehetségkutató Versenyt. Koós-Hutás Áron jelenleg a Budapest Jazz Orchestra szólistája, a Balázs József Quintet tagja és a Pannonia Allstars Ska Orchestra trombitása. Olyan zenészekkel dolgozott együtt, mint Brian Culbertson, Erik Truffaz, Steve Hackett, Tim Ries, Tony Lakatos és Tommy Vig.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?