Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

LEAR SHAKESPEARE-DUDA ÉVA TÁRSULAT-SZŐCS ARTUR
Átrium Film-Színház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
William Shakespeare Lear király című drámája nyomán a Duda Éva Társulat és az Átrium Film-Színház bemutatja: LEAR Fizikai színház Legendás előadások nyomán

A Duda Éva Társulat a 2014-2015-ös színházi évadban ünnepli fennállásának 5. évfordulóját. A jubileumi évforduló kiemelt darabja a Lear című különleges színházi előadás. A darab egy egészen egyedi formanyelvű műfaji kísérlet, melynek alapja a mozgás, a fizikai színház, és felvételről hallhatunk részleteket legendás Lear király előadásokból. Több ez, mint egy táncelőadás, több mint egy rádiójáték, több mint egy film, egy múltat és jelent összekötő kapocs, mintegy időtlenné téve a művet. A darab örökérvényű témája a hatalmi játszmák körül forog: hazugság, csalás, korrupció, árulás, kiszolgáltatottság, téboly. Mit kezdjünk egymással, hogyan viseljük el egymást, öregek és fiatalok?
Meddig tart a józan ész, a reálpolitika, az okos bizalmatlanság – s hol kezdődik a vakság, az őrület? Lényeges-e, lényegi-e a különbség király és koldus között – vagy valójában mindkettő csak esendő ember? Koldusok, vakok, bolondok tévelyegnek az utolsó ítéletet idéző viharban, s az ember – még ha (valaha) király (volt) is – végtelenül kicsi és törékeny, „meztelen" szemben az emberi gonoszsággal; szemben a természeti elemekkel; szemben a maga sorsával; s szemben mindannyiunk sorsával: a pusztulással. Hát el lehet viselni mindezt ép ésszel? Előadók: Duda Éva, Bora Gábor, Csiby Gergely e.h., Csuzi Márton, Gyöngy Zsuzsa, Góbi Rita, Jerger Balázs, Rusu Andor, Stetina Szonja, Takács László, Várnagy Kristóf
  Szereposztás
Színész 
Duda Éva 
Színész 
Bora Gábor 
Színész 
Csuzi Márton 
Színész 
Gyöngy Zsuzsa 
Színész 
Góbi Rita 
Színész 
Jerger Balázs 
Színész 
Stetina Szonja 
Színész 
Posonyi Takács László 
Színész 
Várnagy Kristóf 
  Stáblista
Rendező 
Szőcs Artur 
Koreográfia 
Csuzi Márton 
Produkciós vezető 
Czveiber Barbara 
Díszlet 
Boros Lőrinc 
Díszlettervező asszisztens 
Klimó Péter 
Jelmez 
Horányi Júlia 
Fénytervező 
Vida Zoltán 
Zeneszerző 
Gergely Attila 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron.

Ha nem szeretnéd, vagy nem tudod kinyomtatni a jegyed, az Átrium Film-Színházban elég, ha okostelefonon bemutatod, vagy bemondod a jegyvásárlásnál használt nevet és e-mail címet.
  Cím
  Hogy tetszett?