Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
FÖLDI ÉS ÉGI SZERELEM - SEBESTYÉN MÁRTA ÉS ANDREJSZKI JUDIT ESTJE
Vojnovich-Huszár Villa - Villa

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Andrejszki Judit a régizene, Sebestyén Márta pedig a népzene legismertebb nagykövete. Koncertjeik izgalmas utazást jelentenek mindkettőjük számára, amelyre a hallgatóságot is magukkal hívják.

- Sajnos az embereknek többnyire téves képzete van mindkét zenei világról, hiszen ezeket a műfajokat gyakran "túlszépelgik", túlfinomkodják. A valóságban gyönyörűen összesimul a népzene rusztikus volta, hús-vér előadásmódja a reneszánsz nem kevésbé vérbő és örömteli dalaival – vallja a két énekes. Koncertjeikkel ezt a képet szeretnék tisztábbá tenni, és "emberközelbe" hozni. Az est fogadással zárul Az est támogatója: Ligeti Csák és felesége
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?