Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

SZÍNHÁZI LEGENDÁK, LEGENDÁS SZÍNÉSZEK
Művészetek Háza Gödöllő - Művészetek Háza Gödöllő, Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.0 / 10) - 4 értékelés alapján
  Leírás
Fogadja el meghívásunkat egy vidám, sok nevetéssel és produkcióval tarkított különleges estére, május 16-án a gödöllői Művészetek Házába. Három Kossuth-díjas művész, akinek mestersége a színészet, most olyan területekre is betekintést engednek, amikre a nagyközönség eddig talán még egyáltalán nem láthatott be. Hangulatfokozó a Talamba Ütőegyüttes.

Németh Kristóf vendégei: Pécsi Ildikó, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművésznő, Érdemes és Kiváló művész, Gödöllő Város Díszpolgára Gálvölgyi János, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, Érdemes művész Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze,  Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművész, Érdemes művész KÖZREMŰKÖDIK:
A VILÁG LEGJOBB ÜTŐEGYÜTTESEI KÖZÖTT SZÁMON TARTOTT, ARTISJUS-DÍJAS TALAMBA ÜTŐEGYÜTTES  
  Szereposztás
Színész 
Pécsi Ildikó 
Színész 
Gálvölgyi János 
  Stáblista
Egyéb 
Bodrogi Gyula 
Házigazda 
Németh Kristóf 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?