Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
VARÁZS LABOR - GYEREKMŰSOR
Bűvész Színház - Bűvész Színház színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Üdvözöllek Doktor D. laborjában, ahol semmi sem lehetetlen és ahol bármi megtörténhet. Mint ahogy meg is történt, hiszen legutóbb az egyik kísérlet közben valami félresikeredett, és a doktor létrehozta a legszuperebb trükköket, amit a világ valaha is látott.

Azóta csak Varázs Labornak nevezi azt a helyet, ahol ezek a félresikeredett kísérletek létrehozták Doktor D. kellékeit és teremtményeit. Ilyenek például az átverhetetlen szívzaj-hazugság vizsgáló készülék, a sakk-ember,  a teleportáló gyümölcsök, a varázs lötty, vagy az a titokzatos valami, ami egy kartondobozban él és imád bűvésztrükköket mutogatni. Felkeltettük a kíváncsiságodat? Akkor látogass el te is Doktor D. Varázs Laborjába, ahol személyesen is megcsodálhatod a félresikerült kísérletek eredményét és átélheted azok bámulatos képességeit. A műsorról:
Kifejezetten gyerekek számára hozta létre ezt a műsort a Bűvész Színház egyik alapítója, Damien White, megidézve egy varázslatos és titokzatos világot, ahol a fizika és biológia törvényei mintha nem léteznének.
A műsor körülbelül másfél órás és 7-8 éves kortól ajánljuk.        
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. A Bűvész Színházban elég, ha bemutatod a jegyed okostelefonon.
  Cím
1115, Bartók Béla út 98-102. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?