Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KIRÁLY MARTINA
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Király Martina a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz tanszékének ének szakán végzett. Pályáját az Equinox Jazz Quartetben kezdte, majd az „urbánus popzenét” játszó, 13 tagú Anselmo Crew énekesnőjeként folytatta.

Zoohacker oldalán a lounge műfajba is belekóstolt, szerzőként és előadóként egyaránt. Első lemeze 2011-ben jelent meg Ready for you címmel. Az albumon hallható Ballonkabát második helyezést ért el a Jazzy Rádió 2011-es dalversenyén, a Magyar Jazz Szövetség különdíjával társulva, s azóta rendszeresen hallható a rádió műsorán. Martina dalszerzői tehetségét a Magyar Zeneszerzők Szövetsége 2012-ben az év könnyűzenei szerzőjét illető Orszáczky Jackie-díjjal honorálta. A díj szimbolikus jelentőséggel is bír, hiszen az énekesnő mestereként tiszteli a rendkívüli zeneiségű, külföldön is sikeres pályát befutott Orszáczkyt. Az énekesnő szívügye a műfajok közötti átjárhatóság. A koncert műsorán Martina soul-blues-funk stílusú szerzeményei mellett rap és folk ihletésű darabok is szerepelnek, teljes harmóniát alkotva a magyar könnyűzene gyöngyszemeivel illetve rockos hangszerelésű dalokkal. Mindezt a kiváló zenésztársak improvizációi fűszerezik, igazi örömzenét és varázslatos hangulatot teremtve. Közreműködik: Király Martina - ének
Rácz Krisztián - gitár
Milosevits Mirko - billentyűs hangszerek
Herr Attila - basszusgitár
Gyenge Lajos - dob Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni, mert ülőhelyet csak így tudunk biztosítani! Tel: (+36 1) 216 7894.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?