Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BIM40 - INTERCONTINENTAL JAZZ TRIO (USA/NL/J)
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Az Intercontinental Jazz Trio (Tim Armacost - USA, Észak-Amerika, Joris Teepe - Hollandia, Európa és Shingo Okudaira - Japán, Ázsia) 1995-ben egy hetente rendezett New York-i jam-session „házi zenekaraként” alakult.

A zenészek a köztük szinte azonnal létrejövő mágikus és egyedi kölcsönhatást érzékelve úgy döntöttek, hogy valódi kollektívává alakulnak, s nemzetközi turnékat is szerveznek. A zenészek markáns ötletei és eltérő háttere a modern jazz igazi interkontinentális elegyét hozták létre. Valamennyi tag zenét is szerez, ezen felül büszkék arra is, ahogy a hagyományos jazz repertoár dalai szokatlan megközelítéssel szólalnak meg koncertjeiken. Tim Armacost a trióban az összekötő kapocs, hiszen Japánban nőtt fel, majd a nyolcvanas évek végén Amszterdamban élt, ahol a konzervatóriumban tanított. A trió jelenleg Live at the Bimhuis című CD-jének második kiadását, illetve 2015-ös, Evidence című új albumuk megjelenését ünnepli. Legutóbbi turnéikon nagy sikerrel szerepeltek Japánban, Pakisztánban és Európában. 2014 októberében a világ egyik legismertebb és legjelentősebb jazzklubja, az amsterdami Bimhuis negyven éves lett. Évente több mint 300 koncertjén a Bimhuis a holland és nemzetközi jazz és improvizatív zene igen széles perspektíváját nyújtja látogatóinak. Noha a hangsúlyt elsősorban a legújabb zenei alkotások és irányzatok bemutatására helyezik, a Bimhuis a mainstream világából is jelentős választékot kínál. Elérvén a negyvenet, a Bimhuis egyre jobban erősíti „City Links” programját olyan városokkal, mint London, Berlin, Oslo, Chicago és mások. A City Links célja az, hogy e dinamikus városok zenészei közti kapcsolatokat és eszmecseréket támogassa. Az Opus Jazz Club megtiszteltetésnek tekinti, hogy immár a City Links részeként Budapestet is bekapcsolhatja ebbe az impozáns sorba. A BIM40 sorozat 2015-ben négy koncerten mutat be a Bimhuisban rendszeresen fellépő nemzetközi művészeket. Közreműködik: Tim Armacost - szaxofon
Joris Teepe - nagybőgő
Shingo Okudaira - dob Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni, mert ülőhelyet csak így tudunk biztosítani! Tel: (+36 1) 216 7894.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?