Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SYRIUS LEGACY KONCERT
Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ - Köszi színház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Március 27-én, pénteken 19.00 a KÖSZI-ben Syrius Legacy koncert

2015-ben az egykori Syrius zenekar „Az ördög álarcosbálja” című albuma nyerte minden idők legjobb hazai rocklemeze díjat! „Lehetséges a lehetetlen, azaz 2015-ben élő koncerten tökéletes és ma is érvényes hitelességgel visszaadni az egykori Syrius együttes legendás albumát, az 1971-ben megjelent „Az ördög álarcosbálja” című remekművét. A fiatal, Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen jazztanszaki végzettséget szerzett Syrius Legacy együttes tagjai zseniálisan csomagolják a zenei anyagot, olyan finoman jazzes produkcióba, hogy ezt a muzsikát azok számára is közel hozza, akik annak idején nem ismerték a Syriust.” (jazzma.hu) Syrius Legacy: Vidákovich Izsák – fuvola, tenorszaxofon, Ludányi Tamás – szoprán- és altszaxofon, Szebényi Dániel – billentyűk, ének, Fonay Tibor – basszusgitár (Junior Prima díjas), Benkó Ákos – dob, ének. Az este díszvendége: Ráduly Mihály a legendás Syrius zenekar tenor- és szopránszaxofonosa, fuvolistája. A helyszínen láthatóak lesznek a legendás zenekarról készült fotók. Belépődíj elővételben: 1000 Ft, a helyszínen: 1500 Ft.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Hogy tetszett?