Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
A FISCHER ANNIE ÖSZTÖNDÍJASOK BEMUTATKOZÓ KONCERTSOROZATA / BTF
Art Quarter Budapest, CAFe Budapest 2015 - Art Quarter Budapest

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Fischer Annie-ösztöndíjasok 3.1 Nyakas Orsolya (ének), Razvaljajeva Anasztázia (hárfa), Karasszon Dénes (cselló) és Környei Miklós (gitár) koncertje

A Fischer Annie zenei előadóművészeti ösztöndíjat azért hozták létre, hogy a pályakezdő muzsikusok minél előbb és minél többször találkozhassanak a közönséggel. Az ösztöndíj általában egy évre szól, de legfeljebb háromszor újra megpályázható - így ad ösztönzést a sokrétű tapasztalatszerzésre. 1998-tól, az ösztöndíj alapításának évétől olyan fiatal művészek részesültek támogatásban, akik azóta a hazai opera- és koncertélet meghatározó személyiségeivé váltak, természetes tehát, hogy a jövő nagy ígéretei számára az őszi CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál mellett a Budapesti Tavaszi Fesztivál is bemutatkozási lehetőséget biztosít.
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1222, Nagytétényi út 48-50. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?