Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ÜLDÖZÖTTEK - ZENÉS IRODALMI EST WASS A. ÉS RADNÓTI VERSEIBŐL
Új Színház - Bubik István Stúdiószínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.3 / 10) - 3332 értékelés alapján
  Leírás
ÜLDÖZÖTTEK Zenés irodalmi est Radnóti Miklós és Wass Albert megzenésített költeményeiből Pomázi Zoltán (Bojtorján) és a Historica zenekar akusztikus előadásában.

A Bojtorján, valamint a Historica zenekar frontembereiből, illetve tagjaiból alakult társulat úttörő vállalkozásba fogott a két emblematikus és tragikus sorsú magyar költő verseinek megzenésítésével. Pomázi Zoltán, a Bojtorján együttes énekes-gitáros-zeneszerzője tavaly készítette el Radnóti Miklós, a mártírhalált halt költő legszebb megzenésített verseiből álló albumát, amelyet megkülönböztetett figyelem kísért - és kísér máig is - határainkon innen és túl. A magyar történelem zivataros és dicsőséges eseményeinek történetét – históriáját – feldolgozó Historica zenekar, élén Ézsiás Péterrel, évről-évre megemlékezik Wass Albertről, az ugyancsak hányatott sorsú erdélyi író-költő születésének jubileumáról, amelynek, immár hagyományosan, az Újszínház ad teret, illetve pódiumot. Az Üldözöttek c. zenés esten kiderül, milyen közös vonások, találkozási pontok lelhetők fel a két kiemelkedő tehetségű és talán legnagyobb hatású irodalmár művészetében.
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!