Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

ÜLDÖZÖTTEK - ZENÉS IRODALMI EST WASS A. ÉS RADNÓTI VERSEIBŐL
Új Színház - Bubik István Stúdiószínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.2 / 10) - 1547 értékelés alapján
  Leírás
ÜLDÖZÖTTEK Zenés irodalmi est Radnóti Miklós és Wass Albert megzenésített költeményeiből Pomázi Zoltán (Bojtorján) és a Historica zenekar akusztikus előadásában.

A Bojtorján, valamint a Historica zenekar frontembereiből, illetve tagjaiból alakult társulat úttörő vállalkozásba fogott a két emblematikus és tragikus sorsú magyar költő verseinek megzenésítésével. Pomázi Zoltán, a Bojtorján együttes énekes-gitáros-zeneszerzője tavaly készítette el Radnóti Miklós, a mártírhalált halt költő legszebb megzenésített verseiből álló albumát, amelyet megkülönböztetett figyelem kísért - és kísér máig is - határainkon innen és túl. A magyar történelem zivataros és dicsőséges eseményeinek történetét – históriáját – feldolgozó Historica zenekar, élén Ézsiás Péterrel, évről-évre megemlékezik Wass Albertről, az ugyancsak hányatott sorsú erdélyi író-költő születésének jubileumáról, amelynek, immár hagyományosan, az Újszínház ad teret, illetve pódiumot. Az Üldözöttek c. zenés esten kiderül, milyen közös vonások, találkozási pontok lelhetők fel a két kiemelkedő tehetségű és talán legnagyobb hatású irodalmár művészetében.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

  Cím
  Hogy tetszett?