Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ÚJSZÍNHÁZ ZENEKAR KONCERTJE
Új Színház - Bubik István Stúdiószínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.3 / 10) - 3312 értékelés alapján
  Leírás
Igazi örömzene veszi kezdetét április 13-án hétfőn este fél 8-tól a Bubik István Stúdiószínpadon: a Színházak Éjszakáján aratott nagy siker után az Újszínház Színészzenekara ismét koncerttel kedveskedik a rajongóknak!

A társulat olyan emblematikus tagjai ragadnak gitárt, mikrofont vagy éppen pattannak a dobokhoz és billentyűkhöz, hogy felidézzék nagy idők, örökzöld slágereit, mint Dörner György direktor, Papp Gyula zenei vezető, Szelőczey Dóra koreográfus és neves színművészek, a teljesség igénye nélkül Pikali Gerda, Timkó Eszter, Vass György, Szabó Sipos Barnabás vagy például Szakács Tibor. Közreműködik: ifj. Farkas Sándor vezetésével a Farkas Ensemble és a Hungaro Zenekar. A bátrabb rajongók közül néhányan a színpadon mutathatják meg énektudásukat a zenekarok invitálása nyomán. Az április 13-i koncertre jegyek még válthatók!
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!