Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

TO BEE OR NOT TO BEE
Kecskeméti Katona József Színház - Kelemen László Kamaraszínház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.5 / 10) - 389 értékelés alapján
  Leírás
SZÍN-TÁR To bee or not to bee bábelőadás

To bee or not to bee, most ez itt a kérdés. A méhek kicsik, csíkosak és legtöbbször menekülünk előlük, mert szúrnak. Kb. ennyi. Meg mézet gyűjtenek nekünk.
Valóban nekünk?
S, ha már megpróbálunk méhecskéül gondolkodni, akkor miért is akarnak minket megszúrni? No,meg milyen lehet az arcuk? Hogyan kevernek egy koktélt maguknak? Miként érkeznek szerdán munkába? Hogy edzenek, udvarolnak, mi a hobbyjuk? Hogyan érzik magukat, amikor megjelennek közelükben azok a hatalmas, két lábon járó csuklyás sárgák?
Ha jönnek, akkor egy biztos: az egy „tragedy”, és akkor szólnia kell a Bee Gees-nek!
Egy fél évig méhecskéül gondolkodtunk, így született ez az előadás.
Ha pedig vége a játéknak, akkor ne feledjünk el felelős emberként gondolkodni: a méheket valós kipusztulási veszély fenyegeti. És ez már nem játék.
A kolozsvári „Babes-Bolyai” Tudományegyetem Színház és Televízió Kara Magyar Intézetének színész osztályai évek óta tanulnak bábszínészetet, bábkészítést. Az alapképzésen választható tárgy visszaköszön a mesteri képzés ideje alatt is. Remek alkalom adódik tehát visszatérni a bábozáshoz. A bábjáték és a bábkészítés szervesen egészíti ki a többi tantárgyat, a gyerekközönséggel való találkozás pedig kimozdítja hallgatóinkat a komfort zónából, különleges helyzeteket, lehetőségeket és tapasztalatokat kínálva.
A To bee or not to bee 2014-ben Horvátországban, Diakovárban (Dakovo) elnyerte a DIONIZ Fesztivál Nagydíját. Szereplők:
Baricz Xénia
Ferencz Nándor
László Réka
Molnár Rudolf
Rácz Endre
Udvari Tímea
Vass Zsuzsanna Rendező-tanár: Palocsay Kisó Kata Bábok: Lukász Liane
Mozgás: Sinkó Ferenc
Grafika: Miron Vilidár Vivien
Technikai munkatárs: Almási Attila
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Kecskeméti Katona József Színházban elég, ha az utalványt bemutatod okostelefonon a pénztárban.
  Cím
6000, Katona József tér 5. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?