Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KLASSZIKUS ÉS DZSESSZ: CSIKÓS-TARDY ZSÓFIA,CSIKÓS ATTILA ÉS HOSMANN ERZSÉBET HANGVERSENYE
Fészek Művészklub - Fészek Művészklub Kellér-szalon

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.3 / 10) - 5616 értékelés alapján
  Leírás
Barokk áriák és dzsesszesített popszámok Barbara Streisandtól Stingig

Csikós-Tardy Zsófia zenészcsaládba született, csellózni, majd zongorázni tanult, később klasszikus hangképzést és dzsesszéneket is. Meghatározó énekmesterének Dékány Endrét tartja. A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen diplomázott ének-zene–karvezetés szakon. Férjével, Csikós Attilával a Whiteful Jazz Quartet megalapítói. Az elmúlt időben a mostani koncerten is hallható ének-gitár dzsesszduójukkal szoktak fellépni, mely a „2 in 1” nevet viseli.
Csikós Attila a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen végzett dzsesszgitár-előadóművész- és ‑tanárként. A Nádasdy Kálmán Művészeti Iskola dzsessz­gitár-tanára már közel 16 éve, a BTA gospel szakán dzsesszgitárt és zene­elméletet tanít, valamint a Madách Színház több produkciójában gitározik.
Hosmann Erzsébet a Zeneakadémia ének és csembaló szakán diplomázott, jelenleg a Szabolcsi B. Zeneiskola zongorakísérő korrepetítora több szakon. Csikós Tardy Zsófia: ének     Csikós Attila: gitár Hosmann Erzsébet: zongora
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

A Fészek Művészklubban csak nyomtatott jeggyel tudnak beengedni az előadásra.
  Cím
  Hogy tetszett?