Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

MINTHA BENNEM JAJVESZÉKELNE AZ EGYETLEN ÉS UTOLSÓ MAGYAR DR KULIN FERENC ELŐADÁSA
Fészek Művészklub - Fészek Művészklub Kellér-szalon

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.3 / 10) - 5880 értékelés alapján
  Leírás
A Medve Színpad vendége: KULIN FERENC, irodalomtörténész, egyetemi tanár

„Ady a háború kitörése után ismeri fel, hogy a társadalmi robbanással fenyegető állapotok nem vezethetők vissza az »úri szittyák« és a »szegény nép« ellentétére. A »Múlt« és szinonimái korábban a tespedést, a bomlást, a pusztulásra ítélt világot, a történelmi Rosszat jelentették a lírájában, most egyre határozottabban a megóvandó hagyományos értékekre vonatkoznak: »…most már váltott a kedvem: / Régieket keresek« …a »régiekkel tartok«– mondja a Véresre zúzott homlokkal című versében.” (Kulin Ferenc)
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

A Fészek Művészklubban csak nyomtatott jeggyel tudnak beengedni az előadásra.
  Cím
  Hogy tetszett?