Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ANDOK MISE
Hangvilla Multifunkcionális Közösségi Tér - Hangvilla Multifunkc. Közösségi Tér

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.0 / 10) - 227 értékelés alapján
  Leírás
A Misa Andina, azaz az Andok Mise a '90-es évek elején született egy chilei zenész, Mauricio Vicencio szerzeményeként.

Előképének tekinthető latin-amerika máig számon tartott legismertebb egyházi indíttatású műve, az Ariel Ramirez által 30 évvel az Andok Mise előtt komponált Misa Criolla, azaz a Kreol Mise. A két mise számos hasonlósága mellett számtalan különbségét is megtapasztalhatjuk, amelyek közül az egyik legjelentősebb, hogy az Andok Mise a szinkretizmus jegyében született. Különböző mítoszok hasonló elemei olvadnak össze sajátos egységgé, jelennek meg benne egymás mellett, egymással keveredve. Feloldhatatlan ellentétben álló kulturális, történelmi, vallási és zenei motívumokat egyeztet össze, egymástól távoli világokat ruház fel ugyanazzal a kreatív lelkülettel és energiával. Előadja a Los Gringos és Veszprém Város Vegyeskara
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Hogy tetszett?