Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
TRANS-FORMATION - LEMEZBEMUTATÓ ÉS SZÜLETÉSNAPI KONCERT
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A 2005 júliusában alakult Trans-formation fellépése az Opusban ünnepi alkalom: 10 éves születésnapi koncert és a zenekar Áramlás címmel áprilisban megjelenő harmadik albumának lemezbemutatója is egyben.

Az együttest a jazz világában szokatlan hangszer-összeállítás, s ennek eredményeképpen különleges, egyéni hangzás jellemzi. A ritmus-szekciót gitár, basszusgitár, dob és ütőhangszerek alkotják, ezekhez társul a fuvola, illetve a szopránszaxofon. Pályafutásuk során a játékosok mindegyike tett már kitérőt más zenei stílusok felé is. A saját kompozíciókat játszó együttes tagjai ezeket a tapasztalatokat, irányzatokat, érzéseket különleges zenei szövetté alakítják – transzformálják, innen a TRANS-FORMATION név. Zenéjüket csak igen tágan értelmezett módon lehet a jazz műfajába besorolni, hiszen az gyakran tartalmaz kortárs zenei elemeket és helyenként világzenei hatások is fűszerezik. A szerzeményeket legtalálóbban „kortárs jazz-fantáziáknak” lehet nevezni, melyeket az érzelmek és hangulatok rendkívüli sokszínűsége jellemez: melankolikus, harsány, édeskés, tüzes, fanyar, játékos és helyenként groteszk. Közreműködik: Pozsár Eszter - fuvolák, szaxofon
Eichinger Tibor - gitár
Frey György - basszusgitár
Pusztai Csaba - dob, ütőhangszerek Vendég: Mogyoró Kornél - ütőhangszerek www.pozsareszter.hu 
facebook
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?