Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
A MOL BEMUTATJA: FÜLBE-VALÓ – ELKÉSZÜLNI! VIGYÁZZ! KÉSZ! RAJT!
Budapest Music Center - Budapest Music Center_

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Vigyázz! Kész! Rajt! avagy versengések a zenében A sorozat voltaképp a tehetségről szól, annak minden örömével, küzdelmével és bújával-bajával; az alkotás tehetségéről otthon és a színpadon.

Vajon milyen lehetett „csodagyereknek” lenni 300 évvel ezelőtt? Vajon mit érez a szerző, amikor komponál, és mit érez a néző, amikor hallgatja a darabot? Kivel kell egyáltalán versenyezni? Miért hisztisek a sztárok? Eckhardt Gábor Liszt-díjas zongoraművész oldott stílusú, interaktív, humorral átszőtt és vetítéssel egybekötött sorozata a tizenéves általános és középiskolásoknak szól. Kérdések és rejtvények – és persze jutalom a megfejtőknek! Ráadásul az elmúlt századok nagy zeneszerzőit a jövő ígéretes fiatal zenészei idézik elénk.

Műsorvezető: Eckhardt Gábor
Közreműködnek az Új Európa Alapítvány fiatal zenész támogatottjai
  Stáblista
Műsorvezető 
Eckhardt Gábor 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?