Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MU TERMINÁL KORTÁRS TÁNCSZÍNHÁZ: SCHWEINLAND
Bakelit Multi Art Center - Stúdió

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(7.2 / 10) - 23 értékelés alapján
  Leírás
Történetünk egy kitalált országban játszódik. Ebben az országban, valami nem kóser, ezt mindenki tudja, mindenki érzi de mivel ez a valami kézzel nem fogható és senkit nem lehet fejbe kólintani vele, talán nem is létezik lehet, hogy valakik csak kitalálták csak úgy mint ezt az egész országot.

Ez az ország itt van Dakotától jobbra, az Üvegzseben túl, ahol egy puhafarkú kultúrdisznó az egyedüli tejhatalmú-demokratikus úr és folyvást az emberek pénztárcájában túr.
Ez az ország SCHWEINLAND ahol aki bújt bújt, aki nem nem, ahol boldogan élnek míg a vágóhídon meg nem halnak. Ahol az árfolyam az gát, s a gát ha megszakad se szakad mert a sok disznó ludast legyőzve összetart. Hol a jólét alkotmányos jog, s a jóléti-alkotmányjogász bizonyos kérdéseknél véletlenül mindig mellé fog.
Ahol a schwein-kultúra, hitet csak az igaz schwein-barátság, schwein-szerelem és schwein-becsület mellett tesz, s ki ezen értékeket nem tartja, azt felemészti a 7 Szűkesztendejű Kapanyányimonyók haragja! SCHWEINLAND meseország, ahol a kettő ha infláció akkor egy, ha gazdasági növekedés akkor négy, ahol a tavaly az idén az idén az talán, ahol a schwein-vezér ha valamit mond akkor az úgy is nincs! Ebben a csodaországban az érték nem érték, a nem érték schwein-érték, itt az igazság nem igazság és a hazugság csak fél igazság a fél igazság pedig schwein-igazság.
SCHWEINLAND-ban a tény léte csak nézőpont kérdése, ahol a szabadok azt tehetnek amit csak szabad, ahol a nyitottság az kreativitás, a kreativitás az szabadság, a szabadság az liberalizmus a liberalizmus az buzizmus.
SCHWEINLAND-ban a disznó aki hangosan röfög az igaz-hazasüldő, s ki ezen halkan röhög, az csak egy schwein-köcsög.
SCHWEINLAND! SCHWEINLAND! ahol a Kocaszentegyház minden tagja teljes jogú Schwein polgár lehet, legyen disznó, birka vagy marha a feltétel, hogy szívében országa, nemzete s hitközössége jövőjét mindenkiéjénél előrébbre-valónak vallja, s szimpátiatüntetéssel a döglött ország lovasát mindörökké nyeregben tartsa! koreográfus: Fejes Ádám - fotó: KNI / Peter Kadar
koreográfus asszisztens: Hoffmann Adrienn
Dramaturg: Gergye Krisztián
Előadók: Barabás Anita, Gergye Krisztián, Fejes Ádám, Halász Csilla, Hoffmann Adrienn, Ruzsom Mátyás
Látvány: Fejes Ádám
jelmez/kellék: Hoffmann Adrienn
zene: montázs
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1095 Budapest, Soroksári út 164. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?