1 Válassz előadást

2 Válassz jegyeket

3 Add meg az adataid

4 Fizess online
 Töltjük rögvest!
VÉGÁLLOMÁS
Mikroszkóp Színpad - Mikroszínpad
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga:
8.9 / 10
1392 értékelésből
Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a   Főoldalon!
Végállomás Lev Tolsztoj: Kreutzer-szonáta című művének nyomán írta B. Török Fruzsina

A történet egy vonat étkezőkocsijában kezdődik az 1890-es évek elején, késő éjszaka. Idegen emberek ülnek egymás társaságában, és a házasság intézményének lehetetlenségéről folytatnak heves vitát. A társalgás egy pontján  az addig szótlanul ülő Pozdnisev váratlan szenvedéllyel  szól közbe. Élete legféltettebb és legfájdalmasabb titka szakad ki belőle: „Uraim és hölgyem, tudják meg, én vagyok az a Pozdnisev, aki egy damaszkuszi tőrrel leszúrta a feleségét…”  A vallomás hatására mindenki elmenekül, kivéve egy embert.  Pozdnisev kíméletlen részletességgel tárja fel neki élete tragédiáját, olyan őszinteséggel, mintha gyóntatópappal ülne. „Ki ez a titokzatos nő? És miért ilyen fontos neki ez a beszélgetés? Ezek a kérdések zakatolnak Pozdnisev fejében és nem is sejti, milyen hamar választ lel kérdéseire. A történet egy vonat étkezőkocsijában kezdődik az 1890-es évek elején, késő éjszaka. Idegen emberek ülnek egymás társaságában, és a házasság intézményének lehetetlenségéről folytatnak heves vitát.
  A társalgás egy pontján  az addig szótlanul ülő Pozdnisev váratlan szenvedéllyel  szól közbe. Élete legféltettebb és legfájdalmasabb titka szakad ki belőle: „Uraim és hölgyem, tudják meg, én vagyok az a Pozdnisev, aki egy damaszkuszi tőrrel leszúrta a feleségét…” 
  A vallomás hatására mindenki elmenekül, kivéve egy embert.  Pozdnisev kíméletlen részletességgel tárja fel neki élete tragédiáját, olyan őszinteséggel, mintha gyóntatópappal ülne.
  „Ki ez a titokzatos nő? És miért ilyen fontos neki ez a beszélgetés? Ezek a kérdések zakatolnak Pozdnisev fejében és nem is sejti, milyen hamar választ lel kérdéseire. - See more at: http://www.thalia.hu/index.php/main/program/vegallomas_3166#sthash.ICzvfwIC.dpuf

Szereposztás

Színész Gubás Gabi
Színész Koltai Róbert
Közreműködik Hunyadkürti István
Közreműködik Mózes András

Stáblista

Rendező Koltai Róbert
Látvány Szlávik István
Súgó Buksa Alexandra

Helyszín

Mikroszkóp Színpad
Budapest, 1065, Nagymező u. 22-24.
Térkép
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be. Köszönjük!