Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KALÁKA – POCAKOS KONCERT
Marczibányi Téri Művelődési Központ - Marczi -Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.7 / 10) - 311 értékelés alapján
  Leírás
Erre a hagyományteremtő estre azokat a kisbabákat várjuk, akik még nem születettek meg, de már a mamájuk pocakjában laknak.

KALÁKA – POCAKOS KONCERT Gryllus Dorkával és Malek Andreával  Az estet megnyitja: Andrek Andrea (perinatális pszichológus, haptoterapeuta) és dr. Bálint Sándor (szülész-nőgyógyász és pszichoterapeuta szakorvos) Közreműködik: Becze Gábor, Gryllus Dániel, Gryllus Dorka, Gryllus Vilmos, Malek Andrea, Radványi Balázs Én sem volnék, ha nem volnál,
ha te hozzám nem hajolnál,
te sem volnál, ha nem volnék,
ha én hozzád nem hajolnék. (Kányádi Sándor: Két nyárfa, 1958.) Erre a hagyományteremtő estre azokat a kisbabákat várjuk, akik még nem születettek meg, de már a mamájuk pocakjában laknak. A várandósság, a várakozás különleges időszakát külön erre az alkalomra összeállított műsorral szeretnénk megünnepelni velük, anyukáik és apukáik társaságában. Szeretetteljes légkörű zenehallgatásra invitáljuk a babákat saját gyermekkorunk kedvenc zenekarának tagjaival és két csodálatos hangú énekesnővel, akik maguk is édesanyák. Felnőttek és gyerekek nagy kedvencei, a Fakatona, a Pelikán, a Nandu, valamint Bőrönd Ödön és Tengerecki Pál ezúttal az Érkezőket köszöntik majd. Reméljük, minél több kisfiú és kislány lesz vendégünk ezen a koncerten; életük első koncertjén!
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Marcziban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
1022, Marczibányi tér 5/a Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?